Search our Site

Equi-Pleasure is een familiebedrijf met een hart voor paarden, opgericht door mijn vader en mij. Een leven lang tussen de paarden heeft geresulteerd in een fijne, gezellige stal waar zowel paard als ruiter hun hart kunnen ophalen. Equi-Pleasure staat voor een totaal pakket in de correcte omgang, verzorging en training van paarden. Je kunt bij ons terecht voor massages, training, pensionstalling en workshops.

 

Ik ben naast een gedreven ruiter ook een gediplomeerd paardenmasseur. Deze opleiding heeft mij een groot inzicht gegeven over de spieren, ontwikkeling en trainingsmethode voor paarden. Door het masseren kunnen zeer veel problemen bij paarden vermeden of opgelost worden. Maar het belangrijkste is dat je leert om je paard te begrijpen en te lezen. Door middel van een massage leert een paard zijn lichaam ook terug kennen en gebruiken, waardoor eventuele oude trauma’s en spiergeheugen opgelost kunnen worden.

 

Elk jaar organiseren we verschillende workshops waar je zelf kan leren hoe je je paard kan masseren, correct trainen, goed voeren etc.

 

We wensen u veel leesplezier op onze site!

 

Massage

Bij Equi-Pleasure kan u terecht voor gerichte training op maat, zowel voor u als voor uw paard.
Lees verder

Te Koop

Wij verkopen ook paarden.
Hier vindt u welke paarden
wij te koop aanbieden.
Lees verder

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u ons altijd contacteren. U kunt bellen of het contactformulier invullen.
Contact
 

Login